Rezultate Alegeri Consiliul Elevilor

 

La Liceul Teoretic Teiuş s-au organizat ieri, 16.10.2012, alegeri pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Elevilor. Conform Regulamentului Consiliului Elevilor, atât preşedintele, cât și vicepreședintele, este ales pentru un an sau doi, prin vot secret, de elevii liceului.

Au fost trei candidate pentru funcția de președinte și doi candidați pentru funcția de vicepreședinte. În liceu sunt 204 elevi, dintre care 172 au fost prezenţi ieri exprimându-și opțiunea. Un vot a fost anulat, 171 fiind valide. Alegerile elevilor au fost :

Președinte : Bianca Popa -clasa a X-a Real -82 de voturi. Sloganul ales de Bianca a fost : ”Rareori reușim după un plan care nu este al nostru. Așadar, hai să ne facem planul ȋmpreună! ”

Vicepreședinte : Carina Sȋrbu -clasa a X-a Real- 118 voturi. Sloganul Carinei a fost: Sunt doar un om, dar sunt cineva; nu pot face totul, dar pot face ceva; nu voi refuza să fac acel lucru pe care pot să ȋl fac.  Helen Keller

Ceilalți candidați au obținut, pentru funcția de președinte: Alexandra Negru-53 voturi, Georgiana Corfuță-36 voturi, iar la funcția de vicepreședinte Dragoș Chitulea-53 voturi.

Comisia a fost formată din patru membri ai Consiliului Elevilor- din liceu trei (Alexandra Pătrânjan, Luiza Bobăilă, Francisca Cernău), un supraveghetor de la Colegiul Naţional Titu Maiorescu din Aiud(Antonia Groza) şi un cadru didactic (dna prof. Nicoleta Cîmpean).

consiliul-elevilor-alegeri-20101

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.