Ziua Indragostitilor

Iubirea care mișcă sori și stele.″Dante Alighieri

 

 

Preluată din tradiţia altor ţări, 14 februarie a devenit şi la noi Sărbătoarea dragostei! Şi cum nimic nu e mai important decât dragostea, Consiliul Elevilor din Liceul Teoretic Teiuş a planificat o întreagă serie de manifestări cu această ocazie.

Astfel, joi 14 februarie 2013, ȋntr-un loc accesibil va fi expus un panou – numit “Panoul dragostei” – pe care vor putea fi lăsate mesaje, gânduri bune, dedicaţii, de la elevi pentru elevi, dar şi de la elevi pentru profesori. Aceste mesaje vor fi scrise, bineînţeles, pe inimioare !

Tot joi, ȋndrăgostiții din liceul nostru se vor putea poza pentru eternitate, folosind decorul adecvat : fie o inimioară, fie un panou cu un cuplu celebru.

La finalul săptămânii, vineri 15 februarie ora 1700, va avea loc Balul îndrăgostiţilor, eveniment care va celebra acest sentiment atât de frumos – dragostea – printr-un concurs pentru desemnarea “celui mai drăguţ cuplu”. Concursul va fi presărat cu momente artistice pregătite de elevii liceului : cântece Lorena Morar, Mădălina Man, dans, trupa Z-Crew și alte tinere talente ale liceului. Gazdele spectacolului vor fi Ana Frim și Bogdan Bordean, ajutate de …. Cupidon!. Seara se va termina cu dans.

ziua indragostitilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.