Sfintele Paşti alături de cei mai săraci decât noi

Sfintele Paşti alături de cei mai săraci decât noi

Ca în fiecare an, membrii Consiliului Elevilor din Liceul Teoretic Teiuş, coordonaţi de dna prof. Mihaela Suărăşan, s-au mobilizat, s-au organizat şi împreună cu cadrele didactice au demarat Campania de întrajutorare “Sfintele Paşti alături de cei mai săraci decât noi“. În dorinţa de a aduce pe chipul şi în sufletul unor copii nedreptăţiţi de soartă puţină bucurie, echipa de proiect şi voluntarii campaniei au încercat să-şi  antreneze colegii – elevii Liceului Teoretic Teiuş – şi să sensibilizeze comunitatea locală, care prin efortul lor să contribuie la realizarea unor mici cadouri, ce vor fi dăruite, în semn de solidaritate, în preajma sărbătorilor de primăvară, copiilor cu o stare financiară precară.

Activitatea a început încă din ultimele zile ale lunii martie : s-a format grupul de voluntari din clasele IX – XI şi s-a stabilit planul de acţiune. Au fost identificaţi, cu ajutorul cadrelor didactice, un număr de 79 de beneficiari, elevi din clasele I – IV ai şcolii noastre şi de la şcoala şi grădiniţa din Căpud şi s-au strâns donaţii în bani sau produse de la agenţii comerciali din oraş, firme, instituţii. Ca de obicei, un ajutor substanţial a venit din partea clubului Rotary din Teiuş şi a Asociaţiei  părinţilor teiuşeni.

Joi, 9 aprilie 2014, la prima oră a dimineţii voluntarii campaniei au pregătit pachetele cu produse (fructe, napolitane, biscuiţi, ciocolată, suc, covrigei) şi nelipsitul cozonac, iar către ora 12:00 le-au oferit beneficiarilor ce le aşteptau cu nerăbdare.

Atât beneficiarii, cât şi voluntarii campaniei au fost emoţionaţi şi bucuroşi.

 

Teiuş, 09.04.2015                                                        Coordonator, prof. Mihaela Suărăşan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.