COZONACUL DE CRĂCIUN

Campania iniţiată de Consiliul elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş – “Cozonacul de Crăciun” – a ajuns la final: realizarea pachetelor-cadou şi oferirea acestora beneficiarilor proiectului.
Marţi, 18 decembrie 2018, 6 voluntari ai campaniei au adunat sumele obţinute din vânzările de la Târgul de Crăciun organizat în 14 decembrie, cu donaţiile strânse de la elevi, profesori sau teiuşeni dornici să ajute şi cu sponsorizările adunate de la diverse societăţi din Teiuş şi au plecat la cumpărături. Au pus în coşuri: fructe, suc natural, ciocolată, napolitane, brânză topită, conserve de pateu, cornuri cu ciocolată. Cozonacii au fost aduşi de către firma La Arpi Teiuş SRL direct la liceu.
Cadourile au fost oferite beneficiarilor în zilele de miercuri şi joi, 19-20 decembrie 2018. Voluntarii, printre ei fiind şi Moş Crăciun împreună cu Crăciuniţa, au fost întâmpinaţi cu emoţie şi nerăbdare de cei mici. Unii au spus o poezie, unii au cântat colinde, unii i-au şoptit moşului la ureche că au fost cuminţi…şi fiecare a primit cadoul bucuros, cu sclipiri în ochi şi cu un zâmbet nepreţuit pe buze.
Crăciun fericit!

Partenerii Liceului Teoretic Teiuş, în acest proiect, sunt:
• PRIMĂRIA ORAŞULUI TEIUŞ
• CLUBUL “ROTARY” TEIUŞ
• ASOCIAŢIA “SFÂNTUL APOSTOL PETRU” DIN TEIUŞ
• POLIŢIA ORAŞULUI TEIUŞ
• INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA
• CASA CORPULUI DIDACTIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.