Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş

Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş

 

                        Conform tradiţiei liceului, în fiecare an sunt sărbătoriţi elevii care ajung în ultimul an de liceu, prin intermediul unui eveniment în cinstea lor: Balul Majoratului. În acest an balul a fost unul tematic: Personaje din filme, desfăşurat vineri, 04.03.2013, începând cu orele 17.00, la Casa de Cultură din Teiuş. Programul a fost organizat şi susţinut de elevii claselor a XI-a Uman şi Real, care ne-au încântat cu momentele alese şi care, la final, au ales şi câştigătorii.

Cele patru perechi participante au fost testate de-a lungul evenimentului, trebuind să facă față mai multor probe. Pentru început fiecare pereche s-a prezentat ȋntr-o manieră originală, folosind personaje din filme.

Fetele au trecut apoi printr-o probă de îndemânare: au ras un balon care era plin de spumă, fără să îl spargă, având la dispoziţie un minut. Pentru băieți proba de îndemânare a constat în a lovi sticle de plastic cu ajutorul unei mingi introduse într-un ciorap feminin pe care îl aveau băieţii în jurul capului. O altă probă le-a testat creativitatea. Ei au extras un bilet, în care se regăseau mai multe cuvinte. Cu ajutorul acestora fiecare echipă a realizat un catren original. Evident că nu a lipsit proba de cultură generală şi nici cea de dans, atât pentru băieți cât şi pentru fete. Şi pentru că au ales filme, fiecărei echipe i s-au pus întrebări din filmul pe care l-a ales: Titanic, Liceenii, Stan şi Bran şi Mr.& Mrs. Smith.

De-a lungul evenimentului elevii claselor a XI-a au pregătit şi momente de destindere pentru participanți şi public. Invitaţi au fost trupa Top Dance 2007, membri ai ansamblului Dor teiuşan şi cântece populare şi uşoare interpretate de elevi ai liceului şi nu numai( Diana Rusu-clasa a XI-a U, Cătălin Rus-clasa a IX-a R, Alexandra Muntean-clasa a IX-a U şi Oana Marian din Alba Iulia).

În final juriul format din şase elevi din clasele a XI-a a deliberat. Câştigătorii sunt: Adriana Suciu-Miss Majorat şi –Raul Oniţă Mister-Majorat și Alexandra Trif-Miss Popularitate și Dragoş Chitulea–Mister Popularitate. Toți participanți au primit diplome de participare și au servit o bucată de tort, oferită de organizatori. Un premiu substanţial a fost oferit pentru Miss şi Mister Majorat de Clubul Rotary Teiuş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.