Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş

Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş

 

                    Conform tradiţiei liceului, în fiecare an sunt sărbătoriţi elevii care ajung în ultimul an de liceu, prin intermediul unui eveniment în cinstea lor: Balul Majoratului. În acest an balul s-a desfăşurat vineri, 08.11.2013, începând cu orele 17.30, la Casa de Cultură din Teiuş. Programul a fost organizat şi susţinut de elevii claselor a XI-a Uman şi Real, care ne-au încântat cu multe momente artistice și probe bine alese pentru colegii din clasele a XII-a. La eveniment au fost prezenți dl. director, Octavian Rusu, dna director adj., Lacrima Ungur, dl. primar, Mirel Hălălai, cadre didactice, sponsori. Juriul a fost alcătuit din șase persoane: doi profesori, doi sponsori și doi elevi.

Cele șase perechi participante au fost testate de-a lungul evenimentului, trebuind să facă față mai multor probe. Pentru ȋnceput fiecare pereche s-a prezentat ȋntr-o manieră originală. Au urmat apoi proba de cultură generală, de ȋndemânare pentru fete și pentru băieți, de dans, de susținere a unui punct de vedere pornind de la o temă socială, de susținere a unui dialog cu un idol (unul dintre concurenți având rolul idolului).

Elevii claselor a XI-a au pregătit şi momente de destindere pentru participanți şi public: dans și scenete, cântece. Au cântat Diana Melente, Lorena, Diana Rusu, au dansat: Tibi Tamaș, fost elev al liceului, un grup de fete din clasele a XI-a. Scentele au fost inspirate din viața de liceu, una dintre ele fiind o adaptare după Bacalaureat de I. L. Caragiale iar cealaltă scenetă a surprins modul ȋn care răspund elevii la ȋntrebările profesorului, răspunsurile fiind perle ale elevilor. Ultimul moment artistic a fost unul sclipicios, realizarea mottoului liceului sub forma unui panou…cu sclipici.

Juriul a deliberat și a ales: Miss Majorat- Adina Indrei  şi Mister Majorat- Radu Puia. Publicul a ales prin vot miss și mister popularitate: Miss Popularitate-Dariana Repede  și –Mister Popularitate- Marius Pilț.

            La final toți participanți au servit o bucată de tort, oferită de organizatori, după care au continuat distracția alături de organizatori și profesori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.